В час розквіту природи Веселкова країна розкриває свої обійми для першокласників, їх приймають до лав веселят.
Тому що у нас молодша школа незвичайна, а Веселкова і всі її  учні  - веселята. Це веселі, сміливі, завзяті, спритні діти.
Урочисто увійшовши до актової  зали  маленькі школярики затанцювали під пісню «Долоньки», у виконанні Агнеси Гоздецької.
Згодом  учні 1 класу переглянули  виступ веселят  2- 4 класів, які  заспівали пісні про дружбу та добро; розповіли про сім кольорів веселки – сім орієнтирів справ учнів; про те, що наші волинські веселята – активні діти, це дружний , розумний народ, та в першу чергу кожен волинянин  – патріот!
Першокласники  побачили, які гарні, веселі, співучі, артистичні діти живуть у Веселковій країні. Отож , ведучі свята Хома Микола,  Юнак Мар'яна та Веселка , роль якої виконувала Кузнецова Богдана,  запропонували їм разом з ними почати подорожувати по нашому краю. Але щоб здійснити подорож і стати справжніми веселятами учням 1 класу  потрібно було виконати стільки  завдань, скільки є кольорів у веселки.  За кожне із завдань   вони отримають ключ, що приведе  до успіху.
Маленькі школярики не розгубилися, а швидко і вправно виконували завдання: розказували віршики та співали пісні; вгадували від яких казкових героїв ведучі отримали листи; давали відповіді на вікторину від веселкового заповідника; вміло брали участь  в грі « Як зберегти природу »; тупотіли ніжками та плескали у долоньки під час гри «Хто? Що?»; називали правильну відповідь під час гри «Так!» чи «Ні! »;  відгадували загадки – добавлянки від Веселки.
 Впоравшись з усіма завданнями без проблем першокласники  зібрали усі  сім веселкових ключів до знань.  Ведучі  вручили їм емблеми та закони веселят. Діти дуже зраділи! А у нашій Веселковій країні побільшало жителів.






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Звіт про роботу педагога-організатора ЗЗСО «Шельвівський ліцей» Мачеброди Н. А. за 2022 – 2023н.р.

Технологія розвитку критичного мислення у процесі вивчення шкільного курсу історії